Om oss

Göttsche Entreprenad är din lokala markentreprenör i Göteborg för alla typer av mark- och anläggningsarbeten åt privatpersoner såväl som företag och föreningar. Hos oss välkomnas alla kunder och projekt med högt engagemang och ett trevligt bemötande. Kvalitet, hållbarhet och personlig service är ledord hos oss. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Vi levererar hållbara och kvalitativa lösningar som håller. Detta gynnar både dig som kund och miljön eftersom du slipper reparera och byta ut lika ofta. Vi tar vårt ansvar för vår miljö genom att ständigt försöka hitta nya, mer miljövänliga lösningar för vår administration såväl som våra arbetssätt. Miljöfrågan är en fråga som står oss nära hjärtat och något som vi engagerar oss för och tar på största allvar. Vi ser det som vårt ansvar som företag och tror på att ekonomisk tillväxt och ett hållbart och miljövänligt tankesätt måste gå hand i hand för vårt samhälles bästa. 

Med vår totalentreprenad har du en unik möjlighet att få hjälp med samtliga delar av arbetet från ett enda anläggningsföretag i Göteborg. Tack vare vår mångåriga erfarenhet i branschen, breda kompetens och nära samarbete med ledande samarbetspartners inom olika delar av anläggningsbranschen behöver du inte anlita ett flertal aktörer för de olika delarna och kan på så sätt spara pengar samtidigt som ett utmärkt resultat garanteras. Oavsett vilken typ av markarbete du behöver hjälp med kan du räkna med att vi kan ta ett helhetsansvar över projektet och leverera en utmärkt lösning till ett konkurrenskraftigt pris. Vi tar oss an större markentreprenader såväl som mindre underhålls- och reparationsarbeten åt både privatpersoner och företag. Exempel på markarbeten vi erbjuder inkluderar bland annat asfaltering, markanläggning, dränering, rivning, sanering och en lång rad andra tjänster. 

Göttsche Entreprenad står för kvalitet såväl som innovation och engagemang för varje enskilt projekt som vi tar oss an.  Oavsett vilket typ av markarbete du väljer att anlita oss för kan du räkna med ett fullt engagemang från vår sida för att resultatet ska bli så bra som det bara går. Tillsammans med dig som kund tar vi fram innovativa och kreativa lösningar som både ser bra ut för ögat samtidigt som de är funktionella och hållbara.

ETT HELTÄCKANDE ANLÄGGNINGSFÖRETAG I GÖTEBORG

Vi är ett anläggningsföretag i Göteborg som erbjuder alla typer av markarbeten du kan tänkas behöva hjälp med. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att vi finns här för dig genom hela projektets gång, från första kontakt till slutfört arbete. Vårt mål är alltid att du som beställare ska bli så nöjd som det bara är möjligt i allt från kvalitet och estetik till prisvärdhet och bemötande. Vi kan ta ansvar för hela ditt projekt genom totalentreprenad såväl som endast enskilda delar i ditt markarbete.